tglobuli dhu için ürünler (7)

Küçük Himalaya Tuzu 1000g vivio

Küçük Himalaya Tuzu 1000g vivio

Himalaya tuzu, dünyanın en temiz ve sağlıklı tuzudur. Sadece bir yerden gelir: Pakistan'daki doğu Himalaya kuşağı. Rengi beyazdan açık pembe ve koyu kırmızıya kadar değişir. Milyonlarca yıl önce okyanusların kuruması sonucu oluşmuştur ve yatakları yer yüzeyinin 400-600 metre derinliğinde bulunmaktadır. Himalaya tuzu, günlük olarak kullanılan geleneksel sofra tuzundan daha temiz ve sağlıklıdır. Makro ve mikro elementler açısından zengin bir içeriğe sahiptir. Himajalska Vivio, iki versiyonda mevcuttur: küçük ve granül. Himalaya tuzu, mutfakta yemekleri baharatlamak için en sık granül formu yerine kullanılır. Granül tuz da aynı amaçla kullanılır, ancak banyo için de uygundur. Bu durumda, banyo suyuna yaklaşık 10 g tuz ekleyin. Tuzlu bir banyodan sonra yarım saat dinlenmek önerilir. Testler, fazla tuz tükettiğimizi göstermektedir.
Hindiba İnulini 500G

Hindiba İnulini 500G

İnulin, insanların sindiremediği doğal olarak oluşan çok tahıllı bir bileşiktir ve bu sayede diyet lifleri olarak işlev görür. Bazı bitkilerin köklerinde ve yumrularında (hindiba, yer elması, enginar, deve dikeni, soğan, sarımsak, muz) bulunur. Genellikle hindibadan elde edilir. İnulin, düşük kalorili ve hafif bir tatlılık ile karakterizedir. Şekerden 10 kat daha az tatlı olduğu için genellikle bir ikame olarak kullanılmaz. İnulin, jelleştirici olarak kullanılır, maddeleri kalınlaştırır ve stabilize eder. Gıda ürünlerine eklenen inulin, kalori içeriğini azaltır, iştahı baskılar ve tokluk hissini artırır. Bu sayede tüketilen gıda miktarının kontrolünü iyileştirir. Kilo verme diyetleri uygulayan kişilerde etkilidir. İnulin, prebiyotik olarak işlev görür, normal bağırsak bakteriyel florasının gelişimini teşvik eder ve bu sayede sağlığı olumlu yönde etkiler.
Badem Pulcuğu 250g

Badem Pulcuğu 250g

Badem parçaları ve bademler, besin açısından zengindir. Vitaminler, mineraller, proteinler ve lifler içerirler, bu nedenle sağlık üzerinde olumlu etkileri vardır. Sağlıklı doymamış yağlar açısından yüksektirler. Doymamış yağlar, sağlıklı bir diyetin vazgeçilmez bir bileşenidir. Düzenli tüketimlerinin toplam kolesterol seviyesini azaltabileceği düşünülmektedir. Bademler, iyi bilinen bir antioksidan olan E vitamini açısından zengindir; bu madde oksidasyon süreçlerini durdurarak damarları temizler, kalp hastalıklarını önler ve hücresel yaşlanmayı yavaşlatır. Bademlerin, kalsiyum, magnezyum, manganez, bakır, K vitamini, protein ve çinko aracılığıyla sağlıklı kemiklerin korunmasına katkıda bulunduğu düşünülmektedir. Ayrıca, bademler B vitaminleri, lif ve fosfor içerir. & Nbsp; <strong> İçerik: </strong> badem & nbsp; <strong> 100g'daki besin değeri </strong> enerji değeri
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Darısı darıdan yapılmıştır. Vücudun asidifikasyonunu dengelemeye yardımcı olur, bağışıklığı güçlendirir ve besleyici, kolay sindirilebilir bir gıda kaynağıdır. Doğal olarak glütensizdir. Büyük bir avantajı, yüksek B vitaminleri, hematopoetik demir ve bakır içeriğidir. Ayrıca diyet lifleri, potasyum, magnezyum, kalsiyum ve sodyum açısından mükemmel bir kaynaktır. Vücuda kolayca sindirilebilen protein ve sağlıklı bir diyetin temelini oluşturan karmaşık karbonhidratlar sağlar. Darı, antiviral ve güçlendirici bir etkiye sahiptir, vücudun asit-baz dengesini restore etmeye yardımcı olur. B grubu vitaminler ve demir, hematopoezde rol oynar. Darı, vücutta iltihabı azaltmaya yardımcı olur, ısıtma etkisi gösterir, metabolizmayı iyileştirir, konsantrasyonu ve hafızayı artırır. Kalsiyum ve silika bileşenlerinin yüksek içeriği dişleri ve kemikleri güçlendirir. - 4% doymuş yağ asitleri 0.4g - 2% karbonhidratlar 72.1g - 28% şekerler dahil 0.8g - 1% protein 10.
Hindistan Cevizi Pul 250g

Hindistan Cevizi Pul 250g

Hindistan cevizi parçaları, öncelikle hindistan cevizi palmiyesinin meyve etinden elde edilir; bu et önce kurutulur, ardından ince parçalar haline getirilir. Meyve eti, C, E, K vitaminleri ve B grubu vitaminler gibi besin maddeleri açısından zengindir; ayrıca çinko, fosfor, magnezyum, sodyum, potasyum, kalsiyum ve demir gibi mineraller içerir. Hindistan cevizi ve onun türevleri (parçalar, hindistan cevizi cipsleri, hindistan cevizi yağı) doymuş yağ asitleri içerir. Hayvansal kaynaklı doymuş yağ asitlerinin günlük diyette sınırlandırılması önerilir; ancak hindistan cevizinden elde edilenler, çok daha küçük moleküllerden oluşur ve vücutta yağ olarak depolanmadan doğrudan enerjiye dönüştürülür. Hindistan cevizi parçaları, sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan büyük miktarda lif içerir. Ayrıca, vücudun asit-baz dengesini korumaya yardımcı olan küçük miktarlarda protein ve elektrolitler de bulunur.<strong>İçindekiler:</strong> hindistan cevizi parçaları&nbsp;<strong>100g'daki besin değeri</strong>Enerji değeri 2695kJ/655k
Kurutulmuş Goji Berry 500 g vivio

Kurutulmuş Goji Berry 500 g vivio

Goji -meyveleri bazen "kırmızı elmaslar" olarak adlandırılır ve " süper gıdalar" kategorisinde yer alır. Goji meyveleri, Çin'de 2.000 yıldan fazla bir süredir yetiştirilmekte ve tüketilmektedir. Onurlarına bir festival de düzenlenmektedir. Goji, bağışıklık sisteminin düzgün çalışmasını destekleyen en büyük C vitamini kaynaklarından biridir. C vitamini ayrıca demir alımında da rol oynar. Meyveler, sinir sistemi de dahil olmak üzere düzgün işleyişten sorumlu B vitaminleri de içerir. Vitaminlerin yanı sıra, meyveler potasyum, çinko, kalsiyum, demir ve selenyum gibi minerallerin de kaynağıdır. Meyveler ayrıca, Goji sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan lifler sağlar. Güçlü antioksidan özelliklere sahip bir polisakarit kompleksi ve doğru bağırsak bakterileri florasından sorumludur. Değer 1386KJ/327 kcal - %16 RWS* Yağ 1,2 g - %2 doymuş yağ asitleri 0 g - %0 Karbonhidrat 64,1 g - %25 dahil.
Badem Pulcuğu 250g

Badem Pulcuğu 250g

Badem parçaları, tıpkı bütün bademler gibi, besin açısından zengindir. Vitaminler, mineraller, protein ve lif içerirler, bu nedenle sağlık açısından faydalıdırlar. Sağlıklı doymamış yağlar açısından yüksek bir içeriğe sahiptirler. Doymamış yağlar, sağlıklı bir diyetin vazgeçilmez bir bileşenidir. Düzenli tüketiminin toplam kolesterol seviyesini düşürebileceği düşünülmektedir. Badem, oksidasyonu durduran ve böylece damarları açan, kalp hastalıklarına karşı koruyan ve hücrelerin yaşlanmasını yavaşlatan bilinen bir antioksidan olan E vitamini açısından zengindir. Bademlerin, içeriğindeki kalsiyum, magnezyum, manganez, bakır, K vitamini, protein ve çinko sayesinde sağlıklı kemiklerin korunmasına katkıda bulunduğu düşünülmektedir. Ayrıca badem, B vitaminleri, lif ve fosfor da içerir. <strong>İçindekiler:</strong> badem <strong>100g'daki besin değeri</strong> Enerji değeri 2489kJ/602kcal - %30 GDA* Yağ 50,6g - %72 Doymuş yağ asitleri 3,9g - %20 Karbonhidrat 9,5g - %4 Şekerler 5g - %6 Lif